Sobre el bloc

Hola a tothom i benvinguts,
Sóc l'Eva Ruiz professora de Música de l'Institut Manolo Hugué de Caldes de Montbui de Barcelona.
Aquest curs he decidit començar amb les eines 2.0 per treballar amb els meus alumnes. La finalitat d'aquest bloc que tot just començo ara, és compartir amb els meus alumnes i amb tothom que ho desitgi, les activitats que anem fent a classe.

Agrair especialment l'entusiasme i la generositat de la Mª Jesús Camino Rentería i a tots els i les docents que treballen a la xarxa i que amb el seu esforç i dedicació ajuden a fer que l'educació musical sigui més propera a tots nosaltres.

                                         Un milió de gràcies i benvinguts!!!
Aquest blog té caràcter educatiu. Si algun dels continguts que hi ha en ell té drets d'autor, preguem que informin d'això en l'e-mail de contacte de la professora (eruiz9@insmanolohugue.cat), i serà retirat immediatament.
Demano disculpes per endavant per qualsevol inconveniència, malentès, mala interpretació o ús indegut que pogués produir-se a partir de l'aquí publicat. Aquest blog no es responsabilitza dels continguts de qualsevol tipus servits per tercers, ni de les opinions abocades en aquesta pàgina per tercers.

2 comentaris:

  1. Bravo per aquest magnífic Blog!!!! Et felicito!!!!, una forta abraçada!!!!

    ResponElimina
  2. Gracias Marta....Cuanto tiempo ha pasado desde que empezamos a estudiar juntas en el Conservatorio!!!!! Un fuerte abrazo y un beso.

    ResponElimina