El segell del Manolo's Music Band

Comencem aquest curs amb aquest nou projeccte; l'enregistrament del nostre 1r disc amb alumnes de l'optativa de Música de 2n tot i que han participat alguns alumnes d'altres cursos!!!!

Com ja sabeu ,els que sou de Caldes de Montbui ,aquí tenim un dels millors estudis de gravació de Catalunya" la Bucbonera" ( els alumnes de 4t van fer un interessant reportatge sobre aquest estudi,us deixo l'enllaç http://lanostratvde4t.blogspot.com.es/2015/05/visita-les-installacions-de-la.html)

Dimarts 13 de juny vam anar a gravar, tot i què va ser un matí molt intens i  de molt treball al final vam poder enregistrar les dues peces musicals: "Mamma Mia" i "Falling Slowly". 

Va ser una gran experìència per a tothom ,vam gaudir molt i ens ho vam passar molt bé..........

Des de l'enllaç podeu desacrregar gratuïtament l'arxiu mp3.

Esperem que el nostre projeccte continuï endavant el curs vinent ..........................................


Enhorabona a tots els que vau participar!!!!Aquest curs( 2017-18) no hem pogut anar a gravar a l'estudi, però els alumnes de 4t van interpretar la cançó "City of Stars" al lliurament de Premis del Manolo i ho van fer GENIAL!!!!!
Jana M, Emma T, Samuel F.( Veus solistes) Marta R,raquel M.Eliane Acedo,Alba Gay, Nerea,Laura Xiu,Ona M. (Veus) i Guillem Alava (Piano)

Us deixo l'enregistrament d'àudio perquè gaudiu com ho vam fer tos el dia del lliurament de Premis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada